marți, 12 iulie 2011

Emil Boc ,familia si elicopterul SRI

Premierul Emil Boc îşi transportă familia cu elicopterul. Jurnaliştii Realitatea TV l-au surprins pe şeful Executivului coborând în această după-amiază dintr-un elicopter SRI pe aeroportul Băneasa. Boc era însoţit de doi copii, unul dintre ei fiind fiica sa cea mare.

Premierul Emil Boc s-a plimbat marţi cu elicopterul SRI, fiind însoţit de doi copii.
"Premierul a fost astăzi (marţi, n.r.) la Braşov pentru a participa la inaugurarea fabricii de componente aeronautice Premium Aerotec de la Ghimbav, o investiţie de peste 500 de milioane de euro, care va duce până la 500 de locuri de muncă până în 2013 şi 1000 de locuri de muncă pe termen lung. Dimineaţa, înainte de a pleca la Braşov, premierul a achitat către SRI contravaloarea transportului pentru cei doi copii minori, care s-au întors doar cu dânsul de la Braşov", a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.
Aceasta a mai spus că şeful executivului român are dreptul de a călători cu elicopterul SRI.
"Situaţia a fost de aşa natură că a trebuit să călătorească cu cei doi copii şi a achitat costul călătoriei. Factura se află la primul ministru şi nu are nicio problemă să o facă publică", a mai spus Muntean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu